Előadóink 2019

Dr. Polereczki Zsolt kutató-vállalkozó, az élelmiszeripari vállalatok marketingtevékenységét, a lakosság élelmiszer-fogyasztási szokásait vizsgálja a Debreceni Egyetemen. Kutatói munkája során számos cikk, szakkönyv megírásában vett részt, előadóként több mint 20 országban tartott szakmai előadásokat, kétszeres nemzeti kiválóság, az MTA ösztöndíjasa, korábban az amerikai és a magyar marketingszövetség, valamint az európai neuroökonómiai szövetség tagja.

Munkájában kezdettől jelen van az élelmiszeriparral való szoros együttműködés, hazai és nemzetközi szakmai projektekben vett részt, a Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter igazgatója volt. Saját élelmiszeripari vállalkozását egy éve alapította, amelyet jelenleg az EU TOP 10 korai fázisú élelmiszer startupja közé sorolnak. Az elmúlt időszakban a high-tech élelmiszer-fejlesztés, valamint a természetes hatóanyagok felhasználásának lehetőségeivel foglalkozik.

A jövő táplálkozása

Dr. Polereczki Zsolt előadását A jövő táplálkozása címmel 2019. március 16-án hallhatod Debrecenben, a Kölcsey Központban.

TEDxDebrecen 2019 - Regisztráció

Debrecen, Kölcsey Központ
2019. március 16., 14-19 óra
Regisztrálj most!

Előadók 2012-2019

Belépés

Elfelejtett jelszó