Előadóink 2019

Papp Csilla

Papp Csilla médiadivízió-igazgató, az Alföld Televízió, a Hajdupress hírportál és a cégcsoporthoz tartozó rendezvényszervező ágazat vezetője. Stabil karrierje ellenére késztetést érzett arra, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát, mindezt kiegyensúlyozott családi körben kisgyermekes anyaként. Húszévesen azt szerette volna, hogy egyszer nyomtatásban is megjelenjen egy könyve. 2015-ben az Álomgyár kiadó gondozásában került a könyvesboltokba az első regénye, melyet két újabb könyv követett. Munkahelyi feladatait és hobbiját párhuzamosan végzi, miközben a családi egységet is szem előtt tartva minden területen maximálisan igyekszik helytállni.

Meggyőződése, hogy megfelelő önismerettel és a világra való rálátással a legnehezebb helyzeteket is pozitívvá lehet formálni.

Előadásában azt szeretné megmutatni, hogy ő mire figyelt oda az úton, mindezt milyen technikákkal tette, hogyan fejlesztette. Személyes mottója: Hiába hiszel a véletlenben…

Vagyok, aki vagyok

Papp Csilla előadását Vagyok, aki vagyok címmel 2019. március 16-án, 16:20-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

álom férfiagy önmagad

Előadók 2012-2024