Előadóink 2019

Dr. Csukonyi Csilla

Dr. Csukonyi Csilla munka- és szervezet szakpszichológus, okleveles angol-magyar szakfordító, a DE Pszichológiai Intézetének adjunktusa. Szociálpszichológiából doktorált, a BME-n végzett szakpszichológusként, és jelenleg is a 2018-ban indult Sport-pszichodiagnosztika és tanácsadás szakirányú képzést végzi.

Már 25 éve kutatja a társas kapcsolatokat, az individualizmus-kollektivizmus kérdéskörét (doktorijának alcíme: Magunkért legyünk vagy másokért; vagy mások legyenek értünk?). A sportpszichológia területén egyéni és csapatsportolók (a vívók és vízilabdázók) fokozott interaktivitást igénylő kiválasztási és beválási tesztjeinek kidolgozásában vesz részt.

A hagyományos szakágak mellett az e-sport is érdekli, a DEAC-Hackers e-sport szakosztály kutatócsoportjának tagjaként felvételt nyert az MI (Mesterséges Intelligencia) Koalícióba.

A Magyar Robotpszichológiai Társulat tagjaként jelenlegi előadásában, mint „robotpszichológus”, az ember-robot interakciókat mutatja be a robotokkal való lehetséges „együtt-működésünk” és a felelősségünk kérdésein keresztül.

emberek mesterséges intelligencia robotika

Előadók 2012-2024