Előadóink 2023

Bodrogközi László

Bodrogközi László informatikus, cégvezető, nemzetközi üzleti mentor és angyal befektető. 1998-tól a debreceni Neuron ügyvezetője. Többször választották be az IT Business TOP25 hazai üzletembere közé. Tanít a Debreceni Egyetem Informatikai Karán – Vállalati architektúrák tantárgyat. Közepes és nagyvállalatok fejlődését támogató stratégiák, folyamatok és informatikai rendszerek tervezése a fő területe, amivel szeret foglalkozni. E mellett kisvállalatokat mentorál, ahol segít olyan üzleti modelleket létrehozni, amelyek támogatják a gyors fejlődést. Folyamatosan gondolkodik, agyal, tervez, épít valamit. Két tinédzser lányával és Katival, a feleségével, Debrecenben élnek. Felesége társa abban is, hogy együtt építik azt a csapatot, amellyel sikerre vihetik a vállalkozásaikat. A másik nagy szenvedélye a repülés. 22 éve repül. Ő vezet a pilótaiskolát hajdúszoboszlói egyesületen belül.

Az életünk során számtalanszor választóvonalhoz kerülünk, ezek lehetnek olyanok, amelyeket az élet hoz és olyan is, amit mi generálunk magunknak. Ezek a választóvonalak meglephetnek bennünket és nem is lehet mindenre felkészülni. Arra viszont igen, hogy ilyen bekövetkezik. Ilyenkor kell a „B” terv. A „B” terv építés lehet tudatos úgy, hogy közben ne vonja el az energiát az „A” tervtől sem.

A „B” terv

Bodrogközi László előadását A „B” terv címmel 2023. szeptember 2-án, 14:10-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Előadók 2012-2024