Előadóink 2017

Balogh Mariann

Balogh Mariann love branding-építő, célcsoport-profilozó, boldogságmentor, blogger, hosszútáv futó, az utazás szerelmese. Igazi lázadó, egész életét meghatározta mérhetetlen szabadságvágya és öntörvényűsége. Alkalmazottként érezte először azt, hogy ő maga szeretne rendelkezni idejével és azokkal akar együtt dolgozni, akikkel igazi csapatban, mastermindban tud alkotni. Digitális nomádként minden helyzetben keresi a megújulás, innováció lehetőségét, azt az egyensúlyi állapotot, ahol a résztvevők magukat jól érezve, tudásuk legjavát adva tudnak érvényesülni. Hisz abban, hogy a fejlődés és visszaadás folytonossága hozza ki belőlünk mindazt, amiért megszülettünk.

Előadásában azt szeretné megmutatni, hogyan lépjünk ki bátran a mókuskerékből, hogyan kapcsoljunk össze látszólag össze nem illő dolgokat ahhoz, hogy igazán kreatívak tudjunk lenni - s hogyan találjuk meg ezáltal azt a tevékenységet, ami valóban az életutunk lehet.

Lehet-ő-s-ég

Balogh Mariann előadását Lehet-ő-s-ég címmel 2017. október 14-én, 16:00-kor hallhattad Debrecenben, a Víg Kamaraszínházban.

informális tanulás atipikus foglalkoztatás

Előadók 2012-2024