Előadóink 2021

Balázsné Hanyu Éva

Balázsné Hanyu Éva óvodapedagógusként 15 évig dolgozott, de egy súlyos betegség miatt másfelé kanyarodott az élete. Nem került távol a gyerekektől, ma is dolgozik tehetségfejlesztő programokban. Tanult művészetterápiát, a művészetek befogadása és megélése fontos erőforrása. Lakóhelyén, Vásárosnaményban a kulturális élet meghatározó alakja. Alapító tagja a városi amatőr színtársulatnak, ahol lehetősége van sokféle nőalak megformálására. Coachként és trénerként hisz az emberi kapcsolatok erejében.

Előadásának címében feltett kérdésre kezdte el keresni a válaszokat életének egy nehéz és küzdelmes szakaszában, s ez a „keresés” azóta is tart. Éva fontosnak tartja, hogy megszerzett tudását, megéléseit, felismeréseit átadja szűkebb és tágabb környezetének. Vallja, hogy az ÉLET-re minden körülmények között IGEN-t kell mondani!

Mennyire determinált a sorsunk a génjeink által, miben van az életünket alakító titokzatos erő?

Balázsné Hanyu Éva előadását Mennyire determinált a sorsunk a génjeink által, miben van az életünket alakító titokzatos erő? címmel 2021. október 2-án, 14:20-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

tudatosság egészség életerő

Előadók 2012-2024