Szervezők

A TEDxDebrecen szervezői:

Katonáné Kovács Judit

kurátor

Végzettségem szerint agrármérnök, szakfordító vagyok, hivatásom szerint társadalmi vállalkozó. Két év külkereskedelmi előadói munka után 2001 óta a Debreceni Egyetemen dolgozok, ma már mint teret adó team coach a Team Academy Debrecen csapatában. A családom mellett, amire eddigi utam során a legbüszkébb vagyok a TEDx elindítása Debrecenben. Munkám fókuszában a kreatív szektor, azon belül is az alkotó, vállalkozó egyén és közösség építése áll. Vallom, hogy életünk egy vállalkozás, melynek legfontosabb erőforrásai mi magunk vagyunk. Üzenetem: Felelősséggel adj teret magadnak!


Borsi Csilla

tartalom

Borsi Csilla vagyok. Végzettségem szerint közgazdász, elemző.

Szeretek tanulni, új dolgokat létrehozni, évek óta hobby szinten táncolok, és TED rajongóként megtiszteltetésnek érzem, hogy 2013-tól a szervező csapat tagja lehetek Debrecenben.

Hiszek abban, hogy jobbá tehetjük a világot, és ebben segít, ha a közösségek, emberek, gondolatok találkozhatnak, összekapcsolódhatnak és kölcsönösen formálhatják egymást.


Czirják Tünde

önkéntesek koordinálása

Nyitott vagyok és kíváncsi. Az emberi kapcsolatok, a pedagógia, a pszichológia, az önismeret, az élmény alapú fejlődés, valamint a színek-, és formák világa érdekel. Széles, tarka úton járok, párkapcsolati coach, lakberendező és önkéntes vagyok. Szeretem az elmélyült önálló alkotást, és talán még jobban szeretek emberekkel együtt, csapatban, egymást inspirálva tevékenykedni. Fontos számomra az értékteremtés és a jó ügyek szolgálata, ezért is csatlakoztam a TEDx szervezői csapatához 2016-ban.

Az Önkéntes munka óriási lehetőséget nyújt a fejlődésre, gazdagabbak leszünk általa. Komfortzónán kívül megtapasztalhatjuk, hogy többre vagyunk képesek, mint azt általában gondoljuk. Az emberekkel való kapcsolódásokban pedig megélhetjük, hogy nagyon sokfélék, de valójában mégis EGYek vagyunk.


Csáki Leonóra Virág

projektmenedzsment

Klinikai szakpszichológus, iskolapszichológus koordinátor vagyok, a megye iskolapszichológusai között. A TED rajongásom segített abban, hogy 2014-től a szervező csapat tagja lehetek. A TED számomra, szervezőként is a kölcsönösség tere, ahol inspirálhatok és inspirálnak, ahol adok és kapok, ahol közösséget építhetek és a közösség épít engem. Mottóm: Mindenben benne van a személyiségünk, -amit érzünk, gondolunk, teszünk!


Dövényi-Nagy Tamás

web, IT

Webfejlesztő, programozó. A HVTK alapítótagjaként segítem a TEDxDebrecen/TEDxNagyerdő szervezését a 2012-es indulás óta. Örülök, hogy közöm lehet a TEDx brandhez, illetve egy olyan helyi szervezésű eseményhez, ami segít értékes emberek értékes munkájára irányítani a figyelmet.


Nagy Viktor

IT

...


Németh Zoltán

előadástechnika

Szakmai szenvedélyem az előadástechnika kutatása és oktatása, legyen szó retorikáról, pitch-ről, prezi.com-ról, vagy felsővezetők egyéni felkészítéséről egy fontos eseményre. Büszke vagyok rá, hogy páromat egy TEDx előadás utolsó mondataiban kértem meg, tavaly a TEDxNagyerdő színpadán.

Alapító elnöke vagyok hazánk első magyar nyelvű Toastmaster klubjának (jelenleg Area Director-ként dolgozom a szervezetben). Több mint 5 éve írom szakmai blogjaimat (drprezi.com, prezimagyarul.hu). 2012-2013-ban a TEDxWoman szakmai felkészítője voltam több mint 25 előadóval, 2014 óta pedig a TEDxNagyerdő csapatát erősítem, az előadók szakmai felkészítésében.

Hitem szerint, ha megérzi valaki az előbeszéd igazi erejét (és erre bárki képes), olyan stabil önbizalmat kap, hogy a siker kódolva van az élete további részében.


Tőzsér Veronika

korábbi években résztvevő, 2017-től szervező

Gyerekkoromban nagy vágyam volt, hogy hírolvasó, bemondó leszek: az iskolai ünnepségeken konferáltam, vagy mondtam verset különböző versenyeken. Így a pályaválasztásnál egyértelmű volt, hogy kommunikációs szakember és művelődésszervező szeretnék lenni. Később pedig humánerőforrás-menedzser végzettséget is szereztem.

Eddigi munkáim során mindig emberekkel foglalkoztam: civil szervezeteknél oktatóként, trénerként segítettem az álláskeresőket, szabadúszóként írtam pályázatot cégeknek, hogy megvalósítsák ötleteiket, álmaikat. Szeretek önkéntesen segíteni, látni, ha másnak valami olyat tudok adni, amitől boldogabb, jobb, szebb, így tagja vagyok a Debreceni Hősöknek, alapítója és segítője A Nap Harmata Közhasznú Alapítványnak.

Szabadidőmben szeretek szakmai/önfejlesztő könyveket olvasni, vagy ilyen típusú rendezvényeken részt venni, a barátaimmal találkozni, filmet nézni és mindig mozgásban lenni, biciklizni, edzeni. Lételemem a pörgés, a szervezés, az alkotás, a beszéd, a csapatmunka, a humor.


Rab Máté

szponzoráció

TEDxNagyerdő kötődés: lelkes TED rajongó voltam, amikor Judit megtalált az első debreceni TED esemény kapcsán, hogy adjam elő üzenetem. Azóta vagyok töretlen lelkesedéssel híve a debreceni TEDxNagyerdőnek. Célom, hogy minden évben legalább egy hétvégére megmutassák a debreceni tehetségek az üzeneteiket, és inspirálódva lépjen egy nagyot előre Debrecen.

Háttér: Közgazdász, üzletfejlesztési szakember, tréner. A DTMP Nonprofit Kft. ügyvezetője, emellett a Szinapszis Cégcsoport üzletfejlesztési menedzsere, vállalkozó. Aktív közösségi életet él: az !gen Debrecen alapítója, trénere és mentora, a DebrecenBar.com gondolkodó fiatalokat célzó oldal alapítója, a TEDxNagyerdő előadója és szervezője, a Debreceni Okleveles Közgazdász Klub alumni egyesület elnökségi tagja, és a Debrecen 2050 víziócsoport tagja. Mindezek mellett a Debrecen HUB közösségi iroda egyik megvalósítója, üzletfejlesztési vezetője."


Karancsi Lilla

szponzoráció

Növekedjünk, egy Jobb Világ építése által. Együtt, egymást segítve ötleteinkkel és összefogással.

Felelős vállalkozóként célom, hogy kiaknázzam lehetőségeimet és éljek a JóIstentől kapott tálentumaimmal környezetem javítása érdekében, a Közösség tevékeny és értékes tagjaként.

Szenvedélyem a makro gazdaságfilozófia és az üzleti pszichológia.

Mottóm: 'Terjessz örömet, szeretetet és hitet, mindig és mindenben törekedj a kiválóságra!

Örülök, mert képes vagyok!

Megteszem, mert képes vagyok!

Példát mutatok, mert képes vagyok!'

Korábbi szervezők


Oláh Judit

A kezdetektől aktív tagja vagyok a TEDxNagyerdő szervező csapatának. HVTK alapító tagja is voltam. Jelenleg a régió termelő és szolgáltató vállalkozásaival logisztikai témában szoros kapcsolatot sikerült kialakítani.

Háttér: 3 gyermek édesanyja vagyok, agrármérnök, szakközgazdász, 2003-ban a gazdálkodás- és szervezéstudományok területén doktoráltam.


Faludi Gabriella

Faludi Gabriella vagyok, lelkes TED rajongó, ékszertervező, végzettségem szerint filozófus. Eszmélésemtől fogva idealista. Imádom az embereket, a tárgykultúrát, az ember által teremtett világot. Szeretem az ember gondolkodó és érző lény voltát, és ahogy ezt kifejezi az általa létrehozott tárgyakon, projekteken és tetteken keresztül.


Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó