Szervezők

A TEDxDebrecen szervezői:

Katonáné Kovács Judit

kurátor

Végzettségem szerint agrármérnök, szakfordító vagyok, hivatásom szerint társadalmi vállalkozó, coach. Két év külkereskedelmi előadói munka után 2001 óta a Debreceni Egyetemen dolgozok, ma már mint coach szemléletű adjunktus. A családom mellett eddigi utam során a TEDx debreceni elindítására vagyok a legbüszkébb. Munkám fókuszában a kreatív szektor, azon belül is az alkotó, vállalkozó egyén és közösség építése áll. Vallom, hogy életünk egy csapatvállalkozás, melynek legfontosabb erőforrásai mi magunk vagyunk. Üzenetem: Felelősséggel adj teret magadnak!


Borsi Csilla

tartalom

Borsi Csilla vagyok. Végzettségem szerint közgazdász, elemző.

Szeretek tanulni, új dolgokat létrehozni, évek óta hobby szinten táncolok, és TED rajongóként megtiszteltetésnek érzem, hogy 2013-tól a szervező csapat tagja lehetek Debrecenben.

Hiszek abban, hogy jobbá tehetjük a világot, és ebben segít, ha a közösségek, emberek, gondolatok találkozhatnak, összekapcsolódhatnak és kölcsönösen formálhatják egymást.


Czirják Tünde

előadók felkészítése, design, önkéntesek

Nyitott vagyok és kíváncsi. Az emberi kapcsolatok, a pedagógia, a pszichológia, az önismeret, az élmény alapú fejlődés, valamint a színek-, és formák világa érdekel. Széles, tarka úton járok, pedagógus, lakberendező, kézműves és önkéntes vagyok. Szeretem az elmélyült önálló alkotást, és talán még jobban szeretek emberekkel együtt, csapatban, egymást inspirálva tevékenykedni. Fontos számomra az értékteremtés és a jó ügyek szolgálata, ezért is csatlakoztam a TEDx szervezői csapatához 2016-ban.

Az Önkéntes munka óriási lehetőséget nyújt a fejlődésre, gazdagabbak leszünk általa. Komfortzónán kívül megtapasztalhatjuk, hogy többre vagyunk képesek, mint azt általában gondoljuk. Az emberekkel való kapcsolódásokban pedig megélhetjük, hogy nagyon sokfélék, de valójában mégis EGYek vagyunk.


Dövényi-Nagy Tamás

web, IT

Webfejlesztő, programozó. A HVTK alapítótagjaként segítem a TEDxDebrecen/TEDxNagyerdő szervezését a 2012-es indulás óta. Örülök, hogy közöm lehet a TEDx brandhez, illetve egy olyan helyi szervezésű eseményhez, ami segít értékes emberek értékes munkájára irányítani a figyelmet.


Kovács Nikolett

kommunikáció, kapcsolattartás

2018 év végén döntöttem úgy, hogy a TEDxDebrecen önkénteseként lépek át az új esztendőbe. Az ok egyszerű, hiszen imádom, amikor hasonló gondolkodású, ám más és más személyiségű emberekkel dolgozhatok egy olyan projektben, amiben igazán örömömet lelem. Hiszem, hogy az őszinte beszélgetéseken keresztül a TEDxDebrecen szervezői is igazi csapattá tudnak kovácsolódni, a rendezvény szervezése közben pedig időről időre gazdagodok élményekkel és gondolatokkal. A komfortzónám határainak feszegetése mellett célom, hogy egyre több ember megismerhesse a saját határait és inspirációt kapjon azok átlépésére.


Kovács Ottó

vállalati szponzoráció és társadalmi felelősségvállalás kapcsolattartó

Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok, erős humán beütéssel. Családos emberként boldog férj és 2 gyermekes édesapa. 11 évig voltam egy informatikai cég értékesítési vezetője. Jelenleg a Célravezetők márkanév alatt célmegvalósítási mentorkodással foglalkozom. Hobbim a sport, főként a labdás csapatjátékok, 7 éven át egy amatőr sportklub mindeneseként ténykedtem.

2019 februárjában örömmel kapcsolódtam be a TEDxDebrecen önkéntes csapatába, amit igyekszek rendszer-szemléletű gondolkodásommal és energikusságommal támogatni.

Feladatköröm a rendezvény szponzori körének építése és folyamatos bővítése, a vállalatok társadalmi felelősségvállalás jellegű szemléletének fejlődésre ösztönzése.


Mikos Ákos

blogger, podcaster

Világéletemben a beszéd és az audió körül forgott az életem. A TEDxDebrecenben ennek az élvezetnek adózhatok, hiszen az egyik szekció műsorvezetőjeként nagyszerű emberek előtt/emberekről beszélhetek. Nagyon várom!


Nagy Éva Katalin

marketing, social media

Nagy Éva Katalin vagyok, munka- és szervezetpszichológus, tréner.

Mindig is vonzott személyek egyedisége, hogy mi rejtőzik a tetteik, gondolataik mögött. Emiatt is döntöttem úgy, hogy az egyetemen megszerzett tudást humán erőforrás területen kamatoztatom, mindemellett szabadúszó trénerként folyamatosan az emberek képességeinek fejlesztésén dolgozom. Úgy gondolom, hogy a közös munka, a közös tanulás és gondolkodás segítségével lehetőségünk van EGYÜTT FEJLŐDNI, EGYÜTT ÉPÍTENI JÖVŐT! Ezért is csatlakoztam a TEDxDebrecen csapatához.


Nagy Viktor

IT

A TEDxDebrecen rendezvényeit 2015 óta támogatom szakmai tudásommal. Hiszem, hogy a TED szellemisége – így a TEDxDebrecen rendezvényei is – nagyban hozzájárul a kollektív tudatosság, kollektív felelősségvállalás, látásmódok és szemléletek fejlesztéséhez, terjesztéséhez. Ezáltal a TEDxDebrecen rendezvényei, még ha apró építőelemként is, de fontos szerepet játszanak az emberiség jövőjének alakulásában. Örülök, hogy személyesen én is hozzájárulhatok a rendezvényeinken előadó értékes emberek értékes ötleteinek, gondolatainak terjesztéséhez.


Németh Zoltán

előadástechnika

DrPrezi vagyok. Hiszek benne, hogy a TEDx a XXI. század színháza, ahol a darabokat a lelkesedés írja, az előadók pedig még lelkesebb "amatőrök", akik megfelelő alázattal szolgálják a modern közönséget.


Korábbi szervezők


Csáki Leonóra Virág

projektmenedzsment

Klinikai szakpszichológus, iskolapszichológus koordinátor vagyok, a megye iskolapszichológusai között. A TED rajongásom segített abban, hogy 2014-től a szervező csapat tagja lehetek. A TED számomra, szervezőként is a kölcsönösség tere, ahol inspirálhatok és inspirálnak, ahol adok és kapok, ahol közösséget építhetek és a közösség épít engem. Mottóm: Mindenben benne van a személyiségünk, -amit érzünk, gondolunk, teszünk!


Faludi Gabriella

Faludi Gabriella vagyok, lelkes TED rajongó, ékszertervező, végzettségem szerint filozófus. Eszmélésemtől fogva idealista. Imádom az embereket, a tárgykultúrát, az ember által teremtett világot. Szeretem az ember gondolkodó és érző lény voltát, és ahogy ezt kifejezi az általa létrehozott tárgyakon, projekteken és tetteken keresztül.


Oláh Judit

A kezdetektől aktív tagja vagyok a TEDxNagyerdő szervező csapatának. HVTK alapító tagja is voltam. Jelenleg a régió termelő és szolgáltató vállalkozásaival logisztikai témában szoros kapcsolatot sikerült kialakítani.

Háttér: 3 gyermek édesanyja vagyok, agrármérnök, szakközgazdász, 2003-ban a gazdálkodás- és szervezéstudományok területén doktoráltam.


Rab Máté

szponzoráció

TEDxNagyerdő kötődés: lelkes TED rajongó voltam, amikor Judit megtalált az első debreceni TED esemény kapcsán, hogy adjam elő üzenetem. Azóta vagyok töretlen lelkesedéssel híve a debreceni TEDxNagyerdőnek. Célom, hogy minden évben legalább egy hétvégére megmutassák a debreceni tehetségek az üzeneteiket, és inspirálódva lépjen egy nagyot előre Debrecen.

Háttér: Közgazdász, üzletfejlesztési szakember, tréner. A DTMP Nonprofit Kft. ügyvezetője, emellett a Szinapszis Cégcsoport üzletfejlesztési menedzsere, vállalkozó. Aktív közösségi életet él: az !gen Debrecen alapítója, trénere és mentora, a DebrecenBar.com gondolkodó fiatalokat célzó oldal alapítója, a TEDxNagyerdő előadója és szervezője, a Debreceni Okleveles Közgazdász Klub alumni egyesület elnökségi tagja, és a Debrecen 2050 víziócsoport tagja. Mindezek mellett a Debrecen HUB közösségi iroda egyik megvalósítója, üzletfejlesztési vezetője."


Tőzsér Veronika

korábbi években résztvevő, 2017-től szervező

Gyerekkoromban nagy vágyam volt, hogy hírolvasó, bemondó leszek: az iskolai ünnepségeken konferáltam, vagy mondtam verset különböző versenyeken. Így a pályaválasztásnál egyértelmű volt, hogy kommunikációs szakember és művelődésszervező szeretnék lenni. Később pedig humánerőforrás-menedzser végzettséget is szereztem.

Eddigi munkáim során mindig emberekkel foglalkoztam: civil szervezeteknél oktatóként, trénerként segítettem az álláskeresőket, szabadúszóként írtam pályázatot cégeknek, hogy megvalósítsák ötleteiket, álmaikat. Szeretek önkéntesen segíteni, látni, ha másnak valami olyat tudok adni, amitől boldogabb, jobb, szebb, így tagja vagyok a Debreceni Hősöknek, alapítója és segítője A Nap Harmata Közhasznú Alapítványnak.

Szabadidőmben szeretek szakmai/önfejlesztő könyveket olvasni, vagy ilyen típusú rendezvényeken részt venni, a barátaimmal találkozni, filmet nézni és mindig mozgásban lenni, biciklizni, edzeni. Lételemem a pörgés, a szervezés, az alkotás, a beszéd, a csapatmunka, a humor.


Karancsi Lilla

szponzoráció

Növekedjünk, egy Jobb Világ építése által. Együtt, egymást segítve ötleteinkkel és összefogással.

Felelős vállalkozóként célom, hogy kiaknázzam lehetőségeimet és éljek a JóIstentől kapott tálentumaimmal környezetem javítása érdekében, a Közösség tevékeny és értékes tagjaként.

Szenvedélyem a makro gazdaságfilozófia és az üzleti pszichológia.

Mottóm: 'Terjessz örömet, szeretetet és hitet, mindig és mindenben törekedj a kiválóságra!

Örülök, mert képes vagyok!

Megteszem, mert képes vagyok!

Példát mutatok, mert képes vagyok!'


Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó