2014. szeptember 29., 20:00

Új helyszín

Fotó – Új helyszín

2014. október 18-án 14 órától a Vojtina Bábszínház ad teret a TEDxNagyerdő rendezvényének.

Az idei helyszín választás kicsit tovább tartott, mint a korábbi években, de bízunk benne, hogy a várakozás meghozza gyümölcsét.

Nagy öröm volt 2012-ben a Méliusz Juhász Péter Könyvtárban szervezni első rendezvényünket. Hálásak voltunk a Könyvtár vezetésének a befogadásért és a sok segítségért. A technika ördöge azonban továbblépésre kényszerített, mert a videókhoz szükséges sötétítést nem tudtuk megoldani.

2013-ban a Modem lelkes munkatársai fogadták örömmel a TEDxNagyerdő programját. Jó érzés volt együtt dolgozni, minden segítséget megkaptunk. A továbblépést ez esetben a nézőink kérték, mert a Média terem hosszú elrendezése a résztvevőknek nem adott kellő lehetőséget az interaktivitásra.

Idén az első gondolat az új stadion volt, arra gondoltunk, hogy a TEDxNagyerdőnek a Nagyerdő lehetne a tere, de a terembérlet díja miatt lemondtunk erről a helyszínről.

Nincsenek véletlenek, már látjuk, hogy ennek a hosszú útnak az az oka, hogy rátaláljunk a legjobb lehetőségre Debrecenben. A Vojtina Bábszínház munkatársai, hasonlóan a korábbi helyszíneinkhez nagyon segítőkészek. A helyszín igazi színházi hangulatot ad a rendezvénynek. Megoldott a sötétítés, kellő interaktivitást nyújt a tér, és különösen izgalmas a játék világából rátekinteni a TEDx küldetésére.

Reméljük a TEDxNagyerdő résztvevői is örömmel értesülnek az új helyszínről. Mindenkit szeretettel várunk!

A TEDxNagyerdő szervező csapata

Katonáné Kovács Judit

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó