2015. szeptember 17., 09:00

TEDxNagyerdő 2015

Fotó – TEDxNagyerdő 2015

2015. október 17-én "ÉleTED minősége" címmel, újra itt a TEDxNagyerdő. Kinek, mit takar a minőségi élet?

Vannak olyan, a minőségi életet meghatározó, tényezők, melyek mindig jelen voltak, vannak, lesznek míg világ a világ. Kapcsolataink, cselekedeteink, nyitottságunk a környezetünk felé, mind alakítói életünk minőségének. Mindenki mást érez minőségi életnek, másképp is valósítja meg azt. Amit hozhat a múltból - élményt, érzést, tudást, rítust - és használhatja a jelenben, vagy kitalálhat valamit a jelenben, amit a jövőben is kamatoztathat.

Az idei TEDxNagyerdő programjának összeállításánál arra vállalkoztunk, hogy a 21. század részeseiként ránézzünk az emberi életre és értékeljük azt. Azért tartjuk ezt fontosnak, mert a pozitív körülményekhez gyorsan hozzá lehet szokni, így szeretnénk csokorba szedni miért lehetünk hálásak, esetleg mit tehetünk azért a jelenben, hogy a jövőben is legyen miért hálásnak lennünk. A minőségi élet számunkra nem a probléma-, a küzdelemmentes életről szól, ami hallható majd az előadásokból is. Hanem akár egy gondolatról, egy útról, egy célról és arról, hogy közben milyen sok jó történik velünk akkor is, ha semmi nem a terv szerint alakul. Reméljük hogy a nap végére közelebb juttatunk téged ahhoz, hogy még pontosabban tudd, hogy neked mitől minőségi az életed!

A három felvonás a múltból, a jelenen át vezet minket a jövő felé.

Tarts velünk október 17-én!

“Együtt teremtettünk, teremtsünk jövőt a mának!”

Katonáné Kovács Judit

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó