2016. november 4., 11:46

Kérdőív és ajándékjegy

Fotó – Kérdőív és ajándékjegy

Az októberi TEDxDebrecen után arra kértünk benneteket, hogy egy kérdőív kitöltésével segítsétek értékelni a rendezvényt. Köszönjük, hogy ennyien éltetek a lehetőséggel, és konkrét megjegyzéseitekkel és javaslataitokkal már a következő TEDxDebrecent is formáltátok!

Ígértünk egy ajándékjegyet a válaszadóknak. A sorsolás megtörtént, a szerencse most V. Csabának kedvezett – neki ezúton is gratulálunk.

Nagyon nagy arányban jeleztetek vissza, egészen pontosan a résztvevők 39 százalékától kaptunk értékelést. Ez a válaszadás különösen akkor tűnik kiemelkedőnek, ha tudjuk mihez hasonlítani:

Az egyik nagy hírlevélküldő szolgáltatás októberi statisztikái1 szerint a hírlevelek 21.7 százalékát nyitották meg egyáltalán, és csak 2.66 százalékban klikkeltek bennük egy linkre. Ezzel a 2.66 százalékkal szemben 39 százalékotok nemcsak klikkelt, de ki is töltött egy meglehetősen részletes kérdőívet.

A válaszok kiértékelése folyamatban van, még gondolkodunk a publikálás lehetséges formáján.

Üdvözlettel,

a TEDxDebrecen csapata

1Forrás: MailChimp, ágazati statisztikák, 2016 októberében több mint 12 millió címre küldött több százmillió hírlevél alapján.

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó