2016. november 4., 11:46

Kérdőív és ajándékjegy

Fotó – Kérdőív és ajándékjegy

Az októberi TEDxDebrecen után arra kértünk benneteket, hogy egy kérdőív kitöltésével segítsétek értékelni a rendezvényt. Köszönjük, hogy ennyien éltetek a lehetőséggel, és konkrét megjegyzéseitekkel és javaslataitokkal már a következő TEDxDebrecent is formáltátok!

Ígértünk egy ajándékjegyet a válaszadóknak. A sorsolás megtörtént, a szerencse most V. Csabának kedvezett – neki ezúton is gratulálunk.

Nagyon nagy arányban jeleztetek vissza, egészen pontosan a résztvevők 39 százalékától kaptunk értékelést. Ez a válaszadás különösen akkor tűnik kiemelkedőnek, ha tudjuk mihez hasonlítani:

Az egyik nagy hírlevélküldő szolgáltatás októberi statisztikái1 szerint a hírlevelek 21.7 százalékát nyitották meg egyáltalán, és csak 2.66 százalékban klikkeltek bennük egy linkre. Ezzel a 2.66 százalékkal szemben 39 százalékotok nemcsak klikkelt, de ki is töltött egy meglehetősen részletes kérdőívet.

A válaszok kiértékelése folyamatban van, még gondolkodunk a publikálás lehetséges formáján.

Üdvözlettel,

a TEDxDebrecen csapata

1Forrás: MailChimp, ágazati statisztikák, 2016 októberében több mint 12 millió címre küldött több százmillió hírlevél alapján.