2017. március 5., 15:55

Javasolj te is előadót!

Fotó – Javasolj te is előadót!

Idén októberben hatodik alkalommal kerül megrendezésre a TEDxDebrecen. Örülünk, hogy egyre ismertebb lesz a TED városunkban is, és annak is, hogy nő az érdeklődők tábora. Szeretnénk ezt a lelkesedést megragadni, és bevonni titeket a szervezésbe.

Több szem többet lát

Igyekszünk évről évre nyitott szemmel járni, és észrevenni, kik azok az itt élő, vagy a régióhoz kötődő emberek, akiknek olyan üzenetük van, amit érdemes terjeszteni.

Szerencsére sokan vannak – így biztosan olyanok is, akiket még nem fedeztünk fel. Ebben kérnénk segítséget Tőled.

Lehet, hogy neked, vagy egy általad ismert személynek van olyan üzenete, ami érdekes, inspiráló, tanulságos lehet másoknak is.

Ha van javaslatod, kit szeretnél a jövőben a TEDxDebrecen színpadán látni, töltsd ki ezt a rövid űrlapot március 14-ig.

(A tavalyi TEDxDebrecen utáni kérdőíves felmérésben is javasolhattatok előadókat, őket már rögzítettük, nem szükséges újra elküldeni a nevüket.)

Ki lehet előadó?

Bárki, akinek olyan ötlete van, amit érdemes terjeszteni.

A TEDx-szabályzat előír néhány korlátozást: az előadás nem lehet üzleti promóció, áltudományos, politikai, vallási - általában megosztó tartalmú. A cél új ötletek megismertetése, nem pedig régi, feloldhatatlan viták újraélesztése.

Javasolj előadót!

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó