2016. október 14., 11:52

Hasznos tudnivalók résztvevőknek

Fotó – Hasznos tudnivalók résztvevőknek

Szombat délután találkozunk a TEDxDebrecen rendezvényen! Érkezz időben, 14 órakor már az előadások kezdődnek!

Köszönjük, hogy regisztráltál a TEDxDebrecen 2016 rendezvényére! Nagyszerű, hogy támogatod jelenléteddel a programot. Néhány praktikus tanáccsal látnánk el, hogy maximálisan élvezhető legyen a TED-élmény számodra és a többi résztvevő számára is.

HELYSZÍN

Vojtina Bábszínház, Debrecen, Kálvin tér 13. Közvetlenül az épület előtt található több parkoló is, amelyek 18 óráig fizetősek (szombaton munkanap lesz). Ha teheted, érkezz közösségi közlekedéssel.

BELÉPŐJEGY

Csak az online regisztrált és jegyeik árát előre rendezett résztvevőket áll módunkban fogadni. Kérjük, hozz magaddal egy fényképes igazolványt, és a regisztrációnál mondd be a neved, hogy a névre szóló belépőt minél gördülékenyebben átadhassuk. A névre szóló belépőt a rendezvény teljes ideje alatt viseld, ezzel megkönnyíted a beszélgetést másokkal, amire bátorítunk is!

ÉRKEZÉS

Regisztrálni 13.00 és 13.50 között lehet. Tiszteletben tartjuk mások idejét, ezért pontosan kezdünk. Az előadóinkat is kértük, hogy szigorúan tartsák a beszédeik hosszát. Azt javasoljuk, hogy érkezz időben, hagyj magadnak időt a feloldódásra és az ismerkedésre.

ÖLTÖZKÖDÉS

A TED és TEDx rendezvények egyetlen szabálya, hogy informális, azaz nincs nyakkendő! Gyere a TEDxDebrecenre olyan ruhában, amelyben kellemesen, kényelmesen érzed magad. Ha valami általánosan jellemző a TED és TEDx-ek világára, akkor az a mosoly és az optimista hozzáállás.

AKTÍV SZÜNETEK

Több érdekes programmal is készültünk neked a szünetekre.

  • Idén tavasszal nyitott irodát Debrecenben a Loxon, amely globális pénzügyi szoftverfejlesztő cég budapesti központtal. A náluk elérhető üzleti elemzői és fejlesztői állásokról érdeklődhetsz közvetlenül.

  • A Debreceni Coach Club is jelen lesz, akik a magánélet, karrier, munka, emberi kapcsolatok és még számos területen felmerülő kihívásra segítenek ránézni. Beszélgess el velük, ha érdekel a téma.

  • A DebrecenHUB, a város első közösségi (coworking) irodája is kiköltözik az eseményre egy aktív kapcsolatépítő és élménygazdag sarkot kialakítva.

  • Beszélgethetsz a TED videók fordítóival, akik gondoskodnak arról, hogy az idegen nyelvű előadások magyarul is olvashatóak legyenek.

  • Előadónk, Kopócs Éva jóvoltából a MamInvent termékeket is megtekintheted a szünetben.

  • Jelen lesz a Toastmasters két tagja, akik minden héten edzenek a nyilvános beszédre.

ESZEM-ISZOM

A részvételi díjad tartalmaz délutáni frissítőket (kávét és vizet), valamint a szünetekben lesz kirakva pogácsa, mini hamburger, falatkák, teljes kiőrlésű szendvicsek.

MÉDIA

Ha a rendezvény után szeretnél tudósítani az eseményről blogodon, weboldaladon, céges hírlevélben vagy a nyomtatott sajtóban, kérjük keresd meg a szervezőket, hogy megadhassunk neked minden segítséget.

FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAM

Ha szeretnéd az ismerőseiddel is megosztani a rendezvényen szerzett élményeidet, használd a #TEDxDebrecen hashtaget minden közösségi média felületen. Természetesen mi is közvetítünk a Facebook oldalunkon, ahova várjuk a Te képeidet is. Ha teheted, hagyd a szünetekre az élmények megosztását, a program közben inkább hallgasd az előadót!

TELEFON

Kérjük, kapcsold ki a telefonod a rendezvény ideje alatt, vagy legalább némítsd le. Nincs attól kellemetlenebb, mint mikor megcsörren valaki mobilja egy érdekes előadás közben.

KAMERA és FÉNYKÉPEZŐGÉP

Az előadások közben fényképet és filmfelvételt készíteni tilos és felesleges. Nagyfelbontású fotókat és videót készítünk az eseményről, melyet mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszünk. A korábbi évek fotóit galériánkban találod, a videófeltételeket pedig az előadók saját bemutatkozó oldalain.

KÉP és HANGFELVÉTEL

A TEDxDebrecen nyilvános rendezvény. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyen Te mint résztvevő is feltűnhetsz. Kérünk, számíts erre, és arra, hogy ezzel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszthatsz a rendezőkkel, a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

KAPCSOLATÉPÍTÉS

Mivel nemcsak az előadók, hanem a közönség is rendkívül érdekes emberekből áll, a TED-élmény egyik legfontosabb eleme, hogy minél többen megismerkedjetek egymással. Ezért az egyes felvonások között beszélgetésre alkalmas szüneteket tartunk. Mindenkinek a névtábláján szerepel a neve és az érdeklődési köre, ezzel is segítve a beszélgetést. Nyugodtan lépj oda bárkihez, ez a TEDx-eseményeken természetes.

Köszönjük, hogy figyelembe veszed a TED-szabályokat. A célunk egy felejthetetlen rendezvény mindenki számára.

Találkozunk szombaton délután!

Üdvözlettel,

a TEDxDebrecen szervezői csapata