2016. október 12., 03:47

Forbes-listás lány a színpadon

A TED (Technology, Entertainment, Design – technológia, szórakoztatás, dizájn) konferenciák világszerte hatalmas népszerűségnek örvendenek, céljuk az, hogy körülbelül 20 percben átadják az előadók a legkülönbözőbb információkat az arra nyitott közönségnek. A Kaliforniából indult mozgalom adta hangulatot és inspirációt már Debrecenben is átélhetjük – legközelebb pont október 15-én a Vojtina Bábszínházban.

Az írás a(z) offmedia.hu oldalain jelent meg, a megjelenés időpontja 2016-10-12 03:47:00. A teljes cikk a http://debrecen.offmedia.hu/helyi/forbes-listas-lany-a-szinpadon-ez-szivbol-jon-ilyenkor-mashogy-izgul-az-ember címen olvasható.

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

E-mail:info@hvtk.hu

Belépés

Elfelejtett jelszó