2019. március 14., 12:57

Fontos információk résztvevőknek

2019. március 16-án, szombat délután találkozunk a TEDxDebrecen rendezvényen! Érkezz időben, 14 órakor már az előadások kezdődnek!

Kedves Résztvevő!

Köszönjük, hogy regisztráltál a TEDxDebrecen 2019 rendezvényére!

Nemsokára találkozunk.

A kihívásokkal és együttműködéssel teli pillanatok és a gördülékeny lebonyolítás érdekében néhány gyakorlatias és fontos információval segítünk.

Helyszín

Kölcsey Központ Debrecen (4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.)

Ha teheted, érkezz közösségi közlekedéssel, vagy számolj elegendő időt a parkolásra!

Belépőjegy

Kérjük, hozz magaddal fényképes igazolványt, és a regisztrációnál mondd be a neved, hogy a névre szóló belépőt minél könnyebben átadhassuk.

Csak az online regisztrált és a belépődíjukat előre rendezett résztvevőket áll módunkban fogadni.

Érkezés

Regisztrálni 13.00 és 13.45 között lehet, az első emeleten. A kényelmed érdekében ruhatárat is biztosítunk a Kölcsey Központ alagsorában.

Tiszteletben tartjuk mások idejét, ezért pontosan kezdünk. Az előadóinkat is kértük, hogy szigorúan tartsák a beszédeik hosszát. Azt javasoljuk, hogy érkezz időben, hagyj magadnak időt a feloldódásra és az ismerkedésre!

Öltözködés

A TED és TEDx rendezvények egyetlen szabálya, hogy informális, azaz nincs nyakkendő!

Gyere a TEDxDebrecenre olyan ruhában, amelyben kellemesen, kényelmesen érzed magad! Ha valami általánosan jellemző a TED és TEDx-ek világára, akkor az a mosoly és az optimista hozzáállás.

Eszem-iszom

A részvételi díjad tartalmaz némi harapnivalót (szendvicsek, pogácsa) és frissítőt (kávé, ásványvíz), amik a szünetekben elérhetők. A kávédat az italjegyed ellenében a Kölcsey Központ földszintjén található kávézóban fogyaszthatod el.

Fotó és videó

Az előadások közben fényképet és filmfelvételt készíteni tilos és felesleges.

Nagyfelbontású fotókat és videót készítünk az eseményről, melyet mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszünk.

A korábbi évek fotóit a galériánkban találod, a videófelvételeket pedig az előadók saját bemutatkozó oldalain, illetve a Youtube-on.

Facebook, Twitter, Instagram

Ha szeretnéd az ismerőseiddel is megosztani a rendezvényt, használd a #TEDxDebrecen hashtaget minden közösségi média felületen. Természetesen mi is közvetítünk a Facebook-oldalunkon, ahova várjuk a Te (szünetekben készült) képeidet is.

Kérjük, hagyd a szünetekre az élmények megosztását, és a program közben inkább hallgasd az előadót.

Kép- és hangfelvétel

A TEDxDebrecen rendezvényen kép- és hangfelvétel készül, amelyen Te mint résztvevő is feltűnhetsz. Kérünk, számíts erre, és arra, hogy ezzel kapcsolatban semmilyen követelést nem támaszthatsz a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Telefon

Kérjük, némítsd le vagy kapcsold ki a telefonod a rendezvény ideje alatt.

Nincs attól kellemetlenebb, mint mikor megcsörren valaki mobilja egy érdekes előadás közben.

Kapcsolatépítés

Mivel nemcsak az előadók, hanem a közönség is rendkívül érdekes emberekből áll, a TED-élmény egyik legfontosabb eleme, hogy minél többen megismerkedjetek egymással. Ezért az egyes felvonások között beszélgetésre alkalmas szüneteket tartunk.

Mindenkinek a névtábláján szerepel a neve és az érdeklődési köre, ezzel is segítve a beszélgetést. Nyugodtan lépj oda bárkihez, ez a TEDx-eseményeken természetes!

Aktív szünetek

Több érdekes programmal is készültünk neked a szünetekre.

1. Próbáld ki magad vállalkozóként! Mindig is vonzott a saját termék építése vagy egy induló céghez való tartozás? Az Igen Debrecen programjai pontosan ezt az érzést adják meg, tudással és saját tapasztalattal egyesítve, mentorokkal, csapatban. A szünetben kiléptetünk a komfortzónádból!

2. Az előadások vizuális jegyzeteit a Grafacity készíti. A szünetekben az általuk vezetett közösségi rajzban te is kifejezheted magad.

3. Kopócs Éva a Maminvent márka tervezője. A standjánál beszélgethettek vele divatról és zöld gondolkodásról. A munkáival is megismerkedhettek, akár ki is próbálhatjátok az alkotást.

4. Velünk lesznek a Toastmasters Debrecen képviselői, segítségükkel kipróbálhatod, mennyire vagy talpraesett, ha rögtönöznöd kell, és hasznos tippeket kaphatsz a tapasztaltabb tagoktól.

5. Csodálkozz rá a körülöttünk lévő világ apró részleteire Szakál Zsuzsa mobiltelefonnal készült fotóin keresztül.

6. A Glulu’s FreeFrom finomságaiért játszhattok digitális puzzle játékukkal.

7. A CityLegends csapata Horog Máté grafikáiból vár egy kis ízelítő kiállítással. A Debreceni Új Propaganda, a mesés és misztikus Debrecen sorozatok mellett Miskolchoz és Budapesthez kötődő képeslapokkal is készültek.

Afterparty

Ha folytatnád a beszélgetést a programunk után, találkozzunk a Paparazzi Barban

(Piac utca 11.). Belépőd felmutatásával 10% kedvezményt is igénybe vehetsz.

Értékelés

Számíts rá, hogy egy minimalista elégedettségi kérdőívet fogsz kapni a TED-től a rendezvényt követő 48 órán belül, mellyel minket értékelhetsz.

Köszönjük, hogy figyelembe veszed a TED-szabályokat. A célunk egy felejthetetlen rendezvény mindenki számára.

Találkozunk szombaton délután!

Üdvözlettel,

a TEDxDebrecen szervezői csapata