január 12., 22:00

A KÜLDETÉS

Fotó – A KÜLDETÉS

2019. március 16-án a hetedik TEDx eseményt rendezzük Debrecenben. Gondolatébresztő előadások,beszélgetések inspiráló közösségben. Tarts te is velünk!

A hetes a mi életünkben is mérföldkővé vált, ahol egy kicsit megálltunk, végiggondoltuk honnan indultunk, mi hajt és miért, merre tovább. Milyen üzeneteket szeretnénk megtalálni és megmutatni?

Mi ez? Kitartás, cél, motiváció, hivatás? KÜLDETÉS

Ez az izgalmas folyamat adta az inspirációt, hogy idén együtt is gondolkodjunk erről a témáról.

Van-e küldetésünk egyénként, szervezetként, társadalomként? Ha a válasz igen, hogyan tudjuk megtalálni? Van-e recept, vagy különböző utak vezetnek el hozzá? Kell egy felismerés, vagy csak tegyük a dolgunkat és engedjük, hogy ránk találjon? Ki, mi találja meg a másikat?

Erre keressük a válaszokat március 16-án.

12 előadás, három felvonásban.

Első felvonás - TEDD A DOLGOD

Második felvonás - TALÁLD MEG

Harmadik felvonás - HIGGY BENNE

Jelentkezz a honlapunkon a "Jelentkezés 2019" gombra kattintva.

Találkozzunk március 16-án, 14:00 órakor Debrecenben, a Kölcsey Központ Báltermében!

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó