Előadóink 2023

dr. Zelizi Stefánia

dr. Zelizi Stefánia jogi diplomáját a Debreceni Egyetemen szerezte, ám a végső igazságot most már nem a paragrafusok, hanem a csillagok között keresi. Life Coachként és asztrológusként segíti a hozzá fordulókat abban, hogy a tudatalatti térképüket (születési képletüket) feltárva hozzáférjenek a bennük működő mintázatokhoz, személyiségrészekhez, s így jobban rálássanak önmagukra. Küldetésének tekinti azt, hogy hidat képezzen a racionális és spirituális nézőpontok között, és ne a különbségeket, hanem a közös metszeteket erősítse. Hisz abban, hogy a tudomány és a spiritualitás közötti választóvonal halványításához hozzá tud járulni az asztrológia, ami amellett, hogy számos tudományterülettel érintkezik (mint például a pszichológia, kvantumfizika, epigenetika), egy olyan világképet tud nyújtani, mely elvezet az emberi sors és a szabad akarat kapcsolatának megértéséhez.

Az asztrológia komplex rendszere olyan mélységig tudja vizsgálni az egyéni és kollektív folyamatokat, ami az egyik leghatásosabb önismereti eszközzé teszi napjainkban. Miután eloszlanak a közbeszédben forgó tévhitek, egyszerre megmutatkozik ennek az ősi szimbólumrendszernek a valódi arca és mélysége, ami szélesebb körben elterjedve megkönnyítené a mai bizonytalan világban való eligazodást.

A tudatalatti csillagtérképe - szabad akarat vagy megírt életterv?

dr. Zelizi Stefánia előadását A tudatalatti csillagtérképe - szabad akarat vagy megírt életterv? címmel 2023. szeptember 2-án, 18:15-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Előadók 2012-2024