Előadóink 2023

Rácz Gréta

Rácz Gréta, biológus, a Green Drops Farm Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa. A cég alternatív, talaj nélküli növénytermesztő berendezéseket és technológiát fejleszt, amellyel célja, hogy az otthoni és ipari méretekben gondolkodó növénytermesztők, hobbikertészek is lehetőséget kapjanak a korlátok nélküli növénytermesztésre. Ő maga 10 éve foglalkozok talaj nélküli növénytermesztéssel, de nagyszülei által volt szerencséje megismerni a hagyományos szabadföldi termesztést is. Így mind a talajban történő, mind a talaj nélküli termesztésről szívesen megosztja tapasztalatait.

A környezeti körülmények nagyban meghatározzák és befolyásolják a növénytermesztési lehetőségeinket. A jelenlegi időjárásváltozás, vízhiány és a talaj minőségi romlása miatt kialakuló élelmiszer-ellátási gondokra szeretne tippeket adni lelkes kezdőknek és tapasztalt növénytermelőknek. Mit tehet a 21. század embere, milyen alternatív otthoni és ipari méretű növénytermesztési lehetőségek vannak?

Növénytermesztés határok nélkül

Rácz Gréta előadását Növénytermesztés határok nélkül címmel 2023. szeptember 2-án, 17:15-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Előadók 2012-2024