Előadóink 2023

Piroska Tímea

Piroska Tímea huszonhárom éve képez felnőtteket: kezdetben angoltanárként multinacionális cégek vezetőivel dolgozott a „megszólalási szorongás” legyőzéséért, majd komplex fejlesztési folyamatokban vett részt trénerként és coachként. A Nemzetközi Coaching Szövetség által minősített coach, jelenleg Angliában folytatja mesterképzésben pszichológiai tanulmányait. Több vállalkozást vezet, „civilben” pedig háromgyerekes édesanya (két zsivány, egy hercegnő). Előadásában arra keresi a választ, hogy miért tud változni valaki – más pedig miért nem, és vajon elegendő-e az akaraterő és kitartás ahhoz, hogy más mederbe tereljük az életünket.

A változás, változtatás nemcsak szükséges, de elengedhetetlen része az életnek, még akkor is, ha olykor ijesztő. A belső ellenállásaink, a biztonságra törekvés mellett mégis ott van a vágy, hogy ha már muszáj - akkor legalább sikeresen változzunk, változtassunk . Ahhoz szeretne praktikus eszközöket adni, hogy a változástól való félelmeinket felismerjük, megszelídítsük, és a változás szolgálatába állítsuk - mindezt úgy, hogy közben biztonságban érezzük magunkat.

Téged mi tart vissza? Korlátozó hiedelmeink nyomában

Piroska Tímea előadását Téged mi tart vissza? Korlátozó hiedelmeink nyomában címmel 2023. szeptember 2-án, 15:10-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Előadók 2012-2024