Előadóink 2019

Oláh Tibor

Oláh Tibor középiskolai tanár, mentor, tehetséggondozó, a robotika oktatása területén elismert szakember. 24 éve tanít a Hajdúböszörményi Bocskai István Gimnáziumban. Hivatása a tudásmegosztás, a tudomány határterületei érdeklik. 2011-ben iskolájában megalapította a Robotika Tehetséggondozó Műhelyt, melynek elsődleges feladata az algoritmikus gondolkodás fejlesztése, a mérnöki, természettudományos pályák iránt az érdeklődés felkeltése. Az élményalapú oktatást részesíti előnyben. A BIG-Team Tehetséggondozó Műhely több rendezvényre kapott meghívást, ahol bemutathatták országosan elismert eredményeiket. Szervezője a 2012 óta megrendezésre kerülő RobotOlimpia rendezvénynek, amelynek legfőbb célja, hogy maradandó, meghatározó élményt nyújtson a robotika iránt érdeklődő fiataloknak.

Előadásából megismerhetjük a robotika oktatásban betöltött szerepét. Fő célkitűzése, hogy diákjai a jövőt ne csak átéljék, hanem formálják is.

Algoritmusokkal a mindennapokban

Oláh Tibor előadását Algoritmusokkal a mindennapokban címmel 2019. március 16-án, 17:50-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

kompetenciák fiatalok 21. század

Előadók 2012-2024