Előadóink 2017

Nagy Barna

Nagy Barna stratégiai tervező, a kisvállalati márkaépítés nagy szószólója. A Kreatív Vonalak Kft. társalapítója és 15 éve vezetője. Egyetemi oktató, szakmai konferenciák rendszeres előadója. Csapatával végzett munkásságát számos szakmai elismerés fémjelzi, többek között 24 „Év honlapja” elismerés birtokosai (az elmúlt két év legelismertebb tervezői), nyolcszoros “Marketing Gyémánt” díjasok, valamint ötszörös Pakk csomagolásdizájn-díjasok, közte egy „Év csomagolása” elismeréssel. Debrecenből indulva 8 ország több mint 98 városába terveztek már.

Barnát az a kérdés foglalkoztatja, hogy egy ember hogyan lehet képes felépíteni egy sikeres márkát. Honnan jöhet az inspiráció hozzá, hogyan érheti el a fordulópontot és miből nyeri az akaraterejét a felmerülő akadályok leküzdéséhez? Ösztönös képességek kellenek hozzá, vagy ez megtanulható? Egyáltalán: mennyire múlik a siker egyetlen emberen? Előadásában ezen a területen szerzett tapasztalatait osztja meg velünk, ami nem csak cégvezetőknek lesz tanulságos.

A hiteles márka személyiségpillérei

Nagy Barna előadását A hiteles márka személyiségpillérei címmel 2017. október 14-én, 16:40-kor hallhattad Debrecenben, a Víg Kamaraszínházban.

IT márkaépítés

Előadók 2012-2024