Előadóink 2023

Gyöngyösi Nikolett

Gyöngyösi Nikolett: kritikus gondolkodó, elfogadható érzelmi intelligencia szinttel rendelkező, megoldás-orientált személy. Nehezen viseli a monotóniát, tárgyalási képessége megfelelő. HUMÁN erőforrás. - Valahogy így képzeli el a fejlécet egy önéletrajzon a jövő munkaerőpiacán. Niki közgazdászként végzett a Debreceni Egyetemen. Humán erőforrás tanácsadóként közel 6 éve dolgozik azon, hogy felépítse a hidat az ember és az ”álommeló” között, avagy megteremtse azt a bizonyos ”perfect match”-et. Községből fővárosba, kkv-tól multinacionális környezetbe költözött, nyomon követi a mesterséges intelligencia fejlődését, jelenlegi célja pedig, hogy eddig megszerzett tapasztalatára és tudására építve átadja karriere legfontosabb tanácsát: az önmegvalósítás nem utópia, most kell tennünk érte!

A munkaerőpiacot tekintve a történelem ismétli önmagát, ezt észre kell vennünk: a folyamatosan integrálódó újabb és újabb technológiák átformálják a piacot és a lehetőségeket, átképzéses kényszerhelyzet keletkezik a technológia-hódította területeken. Most az MI van soron, ami talán az eddigi legnagyobb térhódítással a legjelentősebb változásokat hordozza magában. Ezért is fontos, hogy megelőzve a munkaerőpiacról történő kényszer-lemorzsolódást, most gondolkozzunk el azon, hogy hol vagyunk és hova szeretnénk eljutni. Ő maga is akadályokkal kikövezett úton ment keresztül, amíg rálelt a saját helyére. Úgy gondolja, világunk és társadalmunk egésze az egyén önmegvalósításával tehető jobbá. Fő célja lett, hogy szemléletmódjának továbbadásával másokat is ráébresszen: a boldogság nem utópia.

Itt az idő! De MI-kor?

Gyöngyösi Nikolett előadását Itt az idő! De MI-kor? címmel 2023. szeptember 2-án, 14:50-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

Előadók 2012-2024