Előadóink 2017

Ecsedi Boglárka

Ecsedi Boglárka 15 éves, önmagát és a saját útját keresi a változáson, a fejlődésen, az innováción és az alkotáson keresztül. Két nagy szenvedélye a festészet és a robotika, ami nem egy megszokott párosítás. Kiskora óta számos versenyen vett részt és ért el kiemelkedő eredményeket. Festményei és alkotásai számos kiállításon részt vettek már Debrecenben, Hajdúböszörményben és szerte az országban. 2016-ban beválogatták a Magyar Templeton Programba. Mindig is egyedi és öntörvényű, sosem állt be a sorba. A végtelen kreativitás, a gondolatainak szabadsága és az ésszerű logika lényének fontos részét alkotják, amelyek együtt segítik őt döntéseiben és abban, hogy megtalálja önmagát. Az alkotás része a mindennapjainak és most felfedezte, hogy miért is olyan fontos és hogy valójában ez a tevékenység mi mindent összeköt.

Előadásában az életről és az alkotás kapcsolatáról mesél, amely saját látásmódját és filozófiáját tükrözi. Megmutatja, hogyan legyünk pillangók ezen a Földön, ahol a fejlődés és a változás az alkotás kulcsa.

Alkotó változás

Ecsedi Boglárka előadását Alkotó változás címmel 2017. október 14-én, 14:00-kor hallhattad Debrecenben, a Víg Kamaraszínházban.

tanulás festészet robotika

Előadók 2012-2024