Előadóink 2017

Dankó Ferenc

Dankó Ferenc diplomás középiskolai nyelvtanár, akit másfelé fordított az élet. A Zhineng Chikung Önfejlesztő Iskola alapítója és vezetője, okleveles természetgyógyász, emellett Eskrima (Fülöp-szigeteki harcművészet és önvédelem) mester 5. dan, Kelet-európai főinstruktor, a Magyarországi Doce Pares Eskrima Szervezet alapítója és elnöke, 2x Európa Bajnok, 7x Világbajnok.

Még a gimnáziumban, 16 éves korában kezdett el foglalkozni Chikunggal és harcművészetekkel. Minden évben kínai és Fülöp-szigeteki nagymestereket hív hazánkba, de ő maga is számos alkalommal utazik továbbképzésekre az adott országokba. 2014-ben, elsőként Európában hazánkban, Debrecenben rendezte meg az Eskrima Világbajnokságot. Vezetésével a Magyar Eskrima Válogatott a legeredményesebb európai csapat. Az általa tanított Zhineng Chikung módszerek segítségével sokan tették jobbá életüket, sőt komoly betegségekből voltak képesek meggyógyulni. Előadásából egy olyan új utat ismerünk meg, amely megmutatja, hogyan lehet a valós, babonáktól mentes energetikai világot beépíteni saját énképünkbe.

Energiával együtt

Dankó Ferenc előadását Energiával együtt címmel 2017. október 14-én, 18:00-kor hallhattad Debrecenben, a Víg Kamaraszínházban.

sport eskrima chikung egészség

Előadók 2012-2024