Előadóink 2021

Becskeházi-Tar Judit

Becskeházi-Tar Judit lean és quality coach. 25 éve foglalkozik minőségmenedzsmenttel, az egészségügyi- és klinikai minőségfejlesztés hazai úttörői között tartják számon. 22 éve tanítja a minőségközpontú vezetést, minőségfejlesztési- és értékelési módszereket. Ahol nem ér célba szóval, ott a zene, a művészetek vagy az ízek nyelvét veti be. 2006 óta Kiválóságnagykövet. Látott nagy győzelmeket, összeomlani cégbirodalmakat és embereket. Saját, családi vállalkozásaikban is megélte a csúcson lenni és az útvesztőbe kerülni állapotot. Mindegyik esetben döntően amiatt, mert nem volt őszinte sem az egyén, sem egy család, sem a szervezeti kultúra szintjén a hibázáshoz való hozzáállás, a kommunikáció. Mindezek terelték érdeklődését a hibázásból, tévedésből való tanulás szemlélete felé.

Előadásában arra a kérdésre keresi a választ, hogyan lehetne egy művészi alkotó folyamathoz hasonló élménnyé tenni azt, amikor ránézünk a valós vagy rejtett hibákra.

Hogyan tegyük a hibázást kincsünkké?

Becskeházi-Tar Judit előadását Hogyan tegyük a hibázást kincsünkké? címmel 2021. október 2-án, 16:40-kor hallhattad Debrecenben, a Kölcsey Központban.

lean fejlődés tanulás

Előadók 2012-2024