Ráhangolódás

Katonáné Kovács Judit, 2012. szeptember 19., 21:45

Ha már szeptemberben szeretnél ízelítőt kapni a TED közösség alkotó erejéből, az Állampolgári Részvétel Hete jó alkalmat ad arra, hogy részt vegyünk egy közös gondolkodásban.

Kovács Miklós a Derecen Bártól, akit hallhatunk a TEDxNagyerdőn és Borsi Csilla is fantáziát látott abban, hogy a TED megmozgatja az embereket. A gondolatokat tettek követték, elindítottak egy „TED Pár Beszéd”-et. Ha kíváncsi vagy az általuk szervezett közös gondolkodásra és "szabadjára szeretnéd ereszteni gondolataidat, mint egy héliumos lufit" GYERE EL szemptember 27-én, az Állampolgári Részvéte Hetén a Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karának A/10 termébe. A "lufi eregetés" 18 órakor kezdődik.

Katonáné Kovács Judit

Előző blogbejegyzés

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó