Debrecen Bár

Katonáné Kovács Judit, 2012. szeptember 14., 07:30

Amikor a szálak összeérnek. A Debrecen Bár elsősorban a debreceni fiatal értelmiségnek szerkesztett oldal. A célja az, hogy egy fiatalos portált, aktív és vibráló közösséget teremtsen.

A YES Magazin oldalait lapozva találkozhatunk egy cikkel, amiben az áll, hogy hozzuk el városunkba azokat az eseményeket, amelyek olyan emberekkel kötnek össze, akikkel együtt szeretnénk alkotni, beszélgetni.

yes! Olvass bele

És valóban, nem történik ez másként a TEDxNagyerdő szervezése mentén sem. Ha meg szeretnéd ismerni a Debrecen Bár jövőn agyaló fiataljait, gyere el a TEDxNagyerdő rendezvényére! Szeptember 30-ig kedvezményes áron! Jelentkezés itt

Katonáné Kovács Judit

Előző blogbejegyzés

Legfrissebb hírek

Blog

Eseménynaptár

Nincs közelgő esemény.

A TEDx programról

In the spirit of ideas worth spreading, TED has created a program called TEDx. TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. Our event is called TEDxNagyerdő, where x = independently organized TED event. At our TEDxNagyerdő event, TEDTalks video and live speakers will combine to spark deep discussion and connection in a small group. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events, including ours, are self-organized.

Facebook

Agyvihar

Kapcsolat

Belépés

Elfelejtett jelszó